98-99% Loading screen

This is the place to go when you want to report a bug that you encountered while playing Mordheim: City of the Damned.
Orneden
Posts: 4
Joined: 21 September 2016, 11:00

98-99% Loading screen

Postby Orneden » 21 September 2016, 11:06

Yep it is the same bug it was supose to be resolved by the last patch. What happens simply is that every session if I try to do a second depolyment the screen ends up being stuck.

Now this wouldn't be too much of an issue if it only happend before a mission.

But I had to save and quit a story mission (WH 1-1) and now the bug showed up, so my warband is stuck and the only way I could get themout is to tell the game to retreat from the mission (wich of course means all of my characters would suffer from injuries).

Orneden
Posts: 4
Joined: 21 September 2016, 11:00

Re: 98-99% Loading screen

Postby Orneden » 21 September 2016, 13:51

output_log.txt
(91.55 KiB) Downloaded 42 times
DxDiag.txt
(66.88 KiB) Downloaded 40 times
Adding outputlog.txt and DxDiag.txt

In addition, in case it helps somehow your programmers, after reading the outputlog, aparently the game is trying to access a couple of uninstantiated classes or at the very least the references it normally uses do not point towards the correct object, causing several NullReferenceException, wich I belive are the root cause of this issue.

User avatar
Drildgen
Posts: 564
Joined: 07 November 2014, 15:32

Re: 98-99% Loading screen

Postby Drildgen » 21 September 2016, 15:10

Could you please upload your save files as well? Our programmers would like to take a look at them!

Thank you :)
Good hunting in the streets of Mordheim!

-Drildgen

Orneden
Posts: 4
Joined: 21 September 2016, 11:00

Re: 98-99% Loading screen

Postby Orneden » 21 September 2016, 16:03

The attachment remote.rar is no longer available
I am sending inside this .rar I hope the that dosen't cause any problems (the forums dosen't allow files using the .sg extension).
Attachments
remote.rar
(6.72 KiB) Downloaded 38 times

User avatar
Drildgen
Posts: 564
Joined: 07 November 2014, 15:32

Re: 98-99% Loading screen

Postby Drildgen » 21 September 2016, 17:22

Thank you very much! One of our programmers will take a look into it and perhaps find a fix before the next patch. In the meantime, keep your Warband on ice and you'll be able to play them after the fix reaches out to you :)
Good hunting in the streets of Mordheim!

-Drildgen

Orneden
Posts: 4
Joined: 21 September 2016, 11:00

Re: 98-99% Loading screen

Postby Orneden » 06 October 2016, 00:43

Update: since the last Windows Update aparently broke my GUI drivers I had to reinstall and aparently that solved the issue on my end. Thank you for your quick reply to my issue :D.


Return to “Bug Report”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron